Visie

Created with Sketch.

We zijn gezegend met mooie, gezonde Rhodesian Ridgebacks. Dit is niet toevallig, we hebben initieel pups gekocht uit geteste ouderdieren, met hele mooie bloedlijnen en we maken steeds doordachte en passende combinaties. Ons doel bij het fokken is om fijne gezinshonden te fokken, conform de rasstandaard, die gezond en mooi zijn.

We hebben onze honden uitgebreid laten testen op veel voorkomende ziektes en we kunnen met trots vertellen dat al onze honden volledig vrij (geen dragers!) zijn van deze erfelijke ziektes. Ons doel bij het fokken is om het ras te verbeteren en niet gewoon 1 + 1 = puppies. 

Onze honden leven hier vrij en samen met ons en de paarden. We hebben geen kennelhonden en zoeken voor al onze pups een warme familie. 

Werkwijze

Created with Sketch.

Wilt u meer weten over onze manier van werken?
Klik dan door op deze link

Nestplanning

Created with Sketch.

We verwachten in de tweede helft van april een nestje Rhodesian Ridgeback pups. Voor meer info klik hier.

Wij plannen later dit jaar nog een nestje.

Voor meer informatie mag u ons vrijblijvend contacteren. Beschikbare pups

Created with Sketch.

Wij hebben momenteel Rhodesian Ridgeback pups beschikbaar.  

Herplaatser

Created with Sketch.

Een hond heb je voor het leven maar …..  in sommige uitzonderlijke omstandigheden is het soms niet langer mogelijk om uw hond nog verder te verzorgen en neemt u de beslissing om afstand van uw hond te doen.

Wij zullen u helpen om uw hond te herplaatsen omdat we zeker willen zijn van de juiste match met de nieuwe baasjes en omdat we willen vermijden dat een van onze honden ooit in een asiel zal terechtkomen.

Voor verdere informatie over herplaatsers kan u ons contacteren.

 

Wij zijn op zoek naar een pleeggezin. 

 
Wilt u de huidige herplaatser een nieuwe thuis te geven?

Contacteer ons dan!